Kom naar Yu&Mi voor een Thai massage in Eindhoven!

Ongedwongen genieten

Mensen uit Thailand beheersen de kunst van het masseren als niemand anders. Het doel van een dergelijke behandeling is dan ook om zowel lichaam als geest op hoog niveau te stimuleren en te ontspannen. Voor een échte Thai massage in Eindhoven kom je naar de massagesalon van Yu&Mi.

Pas op! Zoals het hoort is de Thai massage die onze masseuses in Eindhoven geven tamelijk hard en stevig. Alleen op die manier worden de energiebanen namelijk gemasseerd door middel van rekken en strekken. Zeker wanneer je deze methode van masseren nog niet gewend bent kan het even wennen zijn. Maar uiteindelijk is een dergelijke behandeling er volledig op gericht om jou weer fysiek en mentaal in balans te brengen.

Wat kun je verwachten van een Thai massage in onze salon in Eindhoven?

Maar je vooral niet druk hoor. Onze medewerkesters zijn er wel voor jouw welzijn en zullen voortdurend letten op hoe jij de behandeling beleeft. Er zijn ook mildere vormen van Thai massage en natuurlijk zijn die ook mogelijk in onze salon in Eindhoven.

De Thai massage van onze masseuses in Eindhoven heeft tot doel om blokkades in je lichaam los te maken. Dezelfde uitgangspunten als bij de Chinese acupunctuurkunst liggen hieraan ten grondslag. Als gevolg van drukpunten ontstaat heling.

Van behandeling naar hoogtepunt

Yu&Mi is een erotische massagesalon. Onze masseuses combineren traditionele massagetechnieken met erotische stimulatie. Op die manier sluit jij je behandeling in onze salon in Eindhoven altijd op ontspannen wijze af. Dat voelt heerlijk.

Voor sommige mensen is het een hele stap om naar onze salon in Eindhoven te komen, ook al is het verlangen naar een erotische Thai massage nog zo groot. Overwin je angst en ontdek dat die ongegrond is. In onze salon is iedereen gericht op jouw welzijn. Afgezien van de Thai massage kun je overigens nog kiezen uit diverse andere behandelingen bij ons in Eindhoven.

Wij verwelkomen je graag!

The art of

Making contact