Gastenboek

Ongedwongen genieten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
200 berichten.
Vincent schreef op 6 juni 2022 om 09:22
Afgelopen week een heerlijk uurtje doorgebracht in deze geweldige salon. Gekozen voor een nieuwe dame, Victoria. Wat een kanjer zeg. Heerlijk genoten van haar massage, en ondeugende handjes. Ik zie je snel weer. ๐Ÿ˜
Herman schreef op 2 juni 2022 om 07:57
Wat een heerlijke lieve dame is Victoria. Wat een ongelooflijk mooi meisje. Ik geef niet snel een 10, maar 9,5 is ze zeker wel. We hebben veel plezier gehad samen. Communicatie gaat prima. Wees lief voor haar dan kunnen we nog lang plezier van haar hebben. Tot snel knapperd.
Tony schreef op 27 mei 2022 om 09:31
Ik ben gisteren naar YuMi geweest voor Sweety , en ik heb weer onwijs genoten van deze kleine hete dame . Fantastische massages gehad en de tijd vloog voorbij! Gaat zeker weer terug komen voor een nieuwe massage , hopelijk de volgende keer in de VIP ruimte !! Alleen jammer dat men geen Champagne meer serveert
John schreef op 3 december 2021 om 19:22
Ik kan er niks aandoen maar Katerina blijft voor mij een van de beste.Ik kom al flink wat jaartjes bij Yumi.Is prettig in omgang en blijft zichzelf .Fake is haar vreemd. Voor mij zit ze in de categorie van Pam en Roxy.
Willem schreef op 6 november 2021 om 18:09
Vandaag een heerlijke massage gehad met Cindy echt een fijne vrouw en heb er ook echt van genoten spreek snel weer af met haar
Robert schreef op 30 oktober 2021 om 12:17
Gisteren een heerlijke massage gehad van Paris. Wat een heerlijke fijne persoonlijkheid. Van begin tot eind ervan genoten. Dank je wel !!!?
Jasper schreef op 13 oktober 2021 om 17:24
Wat n topwijf! Veronique..zucht...โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
yumi schreef op 30 september 2021 om 22:11
super salon
Geheim schreef op 30 september 2021 om 21:21
Vandaag bij Anouk geweest sinds lange tijd. Blijft geweldig. Top massage
Zorro schreef op 30 september 2021 om 21:09
Sinds Corona toch weer eens langs geweest. Voor Bobby gekozen. Wat n toppertje. Blijft de beste toko van ons landje
Pieter schreef op 26 september 2021 om 12:16
Laatst weer eens bij yumi geweest en het was in een woord geweldig bij Bobby. Wat een mooie, sensuele en รผbervrouwelijke dame. Ik kom gauw terug!
Fred schreef op 5 september 2021 om 17:23
Ik mag wel zeggen dat ik al vrij veel ervaring heb met diverse masseuses, maar Sofie is een topper ! Ik ga zeker vaker met haar afspreken !
Henk-en-Jan52 schreef op 29 augustus 2021 om 09:33
?Eindelijk weer terug bij mijn meest favoriete massage salon! Als van ouds GE-NO-TEN! Hint? Die!!!! Schitterende dame genaamd Indy ?mmmmh. Exclusieve klasse is ze!!! wat een super lieve, hartelijke dame die in warme, tintelende golven je een hemelse massage bezorgt. Ze heeft me zo ontspannen door met zorg en skills met mij een hemels uurtje met een warm bruisende jacuzzi door te brengen. Een vrolijk nieuw mens liep naar buiten. Hoop en wens je snel weer met je te mogen afspreken prachtig mooie vrouw die je bent! Yu & Mi, het is weer een perfecte keuze geweest. Dankbaar. Het gevoel is onbeschrijfbaar. Zucht! Als je jezelf eens wilt trakteren, doen! WooooW! Tot snel. Blijf genieten!??
Frank schreef op 24 juli 2021 om 10:09
Gisteren heb ik, na lange afwezigheid, Yu&Mi weer eens bezocht. Ik heb een heerlijk uurtje gehad met Samira,die mij heerlijk heeft gemasseerd. Zij is een heel spontane meid met wie je veel kunt lachen. Bedankt Samira!
Theo schreef op 9 juli 2021 om 21:09
Sweety, jij bent wat iedere man zou wensen! Na de coronabelemmering een afspraak gemaakt bij Yumi met Sweety. Wat een geweldige, rustige jongedame is dit. Ik had de tantra-massage genomen, mede omdat oosterse dames dit goed beheersen en met Sweety werd dit waarheid. Het uur was te snel voorbij en de volgende (wanneer ?) poog ik langer te kunnen blijven en te genieten van dit kanjertje!!!
Rol schreef op 7 juli 2021 om 08:44
een echt interessante vrouw, gecultiveerd met wie je ook kunt praten ... Ze is een zeer intelligente vrouw, niet zo gemakkelijk te veroveren. Ze heeft een fantastische body en elke minuut vliegt snel maar laat een unieke smaak achter! Je bent een fantastische vrouw!!!! Een lieve kus liza?
Jp schreef op 7 juli 2021 om 07:20
Liza wat een topper en wat een mooie vrouw tot snel xxxx
Peer schreef op 4 juli 2021 om 13:48
Voor het eerst hier naartoe geweest en heel goed bevallen. Eerst in de jacuzzi lekker geknuffeld en daarna een heerlijke massage van YoYo, deze Thaise weet het echt goed op te bouwen zodat je met veel genot aan je trekken komt, ze heeft ook een goddelijk lichaam. Ik heb altijd getwijfeld of er een hemel is maar weet nu dat er een 7e hemel bestaat, en wel bij Yu&Mi, ga zeker nog terug
H&M schreef op 30 mei 2021 om 21:24
Vandaag een heerlijke koppels massage gehad van Patricia. Het was heerlijk! De aandacht werd goed verdeeld . We hebben genoten!
Ton schreef op 4 april 2021 om 05:10
Ik verlang naar jou, naar je zoete geur die mijn neus bespeelt. Naar je warme hand die mijn gezicht streelt. Ik verlang naar jou, naar je zachte haren die langs me strijken. Naar je mooie ogen die liefdevol kijken. Ik verlang naar jou , lieve Sweety Hopelijk zien we elkaar snel weer lieverd , een dikke zoen van mij !!!!