Gastenboek

Ongedwongen genieten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
200 berichten.
Sander V schreef op 20 januari 2020 om 20:32
Geniet nog na van je, Vicki! Kom gauw terug. x Sander
John schreef op 29 december 2019 om 12:04
?Gisteren weer voor het eerst na de heropening bezoek gebracht aan Yu&Mi. Het was een prettig weerzien met Katharina deze dame is puur natuur in omgang en doen. Ik treed niet in details want die zijn voor n ieder weer anders.Maar ik ben weer dik tevreden en ontspannen huiswaarts gegaan.
Eeuwig zonde schreef op 20 december 2019 om 13:02
Paris, Ik wens je prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. Met veel liefde, geluk en gezondheid toegewenst.
marcel schreef op 30 oktober 2019 om 17:43
Senna, bij deze bedankt voor de heerlijke massages , ik zal je ekkes moeten missen maar ik kom terug het kan duren maar nogmaals bedankt.
Lucky schreef op 27 oktober 2019 om 15:13
Gina het was weer geweldig Suc6 en sterkte vrijdag?
Frans schreef op 19 oktober 2019 om 23:58
Gisteravond weer van een heerlijk ontspannen massage mogen genieten bij een leuke en mooie dame. Ik heb nu een aantal keren YuMi bezocht en altijd ben ik vriendelijk ontvangen, dank hiervoor. De dames behandelen je respectvol maar dat is wederzijds. Ik vind het leuk maar ook uitdagend om telkens van een andere masseuse te genieten. Tot nu toe is dat gelukt. Dankjewel lieve dames en tot een volgende keer. Liefs Frans โ™ฅ
Victor schreef op 15 oktober 2019 om 19:00
Roxy ik zal je missen je was een topmasseuse! Het ga je goed en fladder vooral verder door je wereld. Mooi mens. Gr Victor.
Luuk schreef op 7 oktober 2019 om 23:33
Ik zal vandaag niet snel vergeten lieve leyla! Dankjewel! Volgende keer starten we met een dansje op Tom Waits ?
Ron schreef op 25 september 2019 om 16:33
Hoi met Rob ben hier regelmatig geweest top zaak schoon mooie dames welke je ook kiest allemaal top moeilijk te kiezen?
Ram schreef op 9 september 2019 om 06:26
Leyla. Wat een speciale meid en wat een mooie ogen. 1 keer geweest en wow! Heb er geen woorden voor. Je omschreef mij precies goed. Never regret the things you do. It's called life.
Eeuwig zonde schreef op 1 september 2019 om 11:24
Paris, Bedankt voor je eerlijkheid.blijf lekker bij yu&mi.jij hebt mij in laten zien dat ik mijn hart moet volgen.hier heb ik te lang mee gewacht.
Eeuwig zonde schreef op 25 augustus 2019 om 11:09
Hey paris, Ik wil je bedanken voor de fijne tijd die ik bij jou heb gehad. De reden dat ik niet bij je terug keer heeft te maken met de laatste keer dat ik bij je was.ik denk dat vertrouwen van 2 kanten moet komen wil een massage nog leuk zijn.(jammer van dat gebeuren op internet maar hier heb ik voor de volle 300%niks mee te maken).Ik zou altijd respect en normen en waarden voor je blijven houden.je was voor mij de leukste vrouw in die 13 jaar dat ik naar erotische massagesalons ga.eerlijk,respect en recht voor zijn raap.niet schijnheilig,(zoals sommige dames bij massagewereld).ook over mijn prive leven kon ik alles met je delen.ik ga je zeker niet vergeten.toch denk ik dat we elkaar vroeg of laat weer onverwachts tegen komen.(ik zou het zeker niet na laten om jou te trakteren op een biertje?)het was heel mooi hoe ik jou weer tegen kwam bij massagewereld dit moest zo zijn.dit was ook de reden dat we allebei weer terug keerden bij yu&mi.ik wens je heel veel geluk,liefde en gezondheid toe..een ding hoop ik wel dat je nooit meer terug gaat naar massagewereld.je bent en blijft een geweldige vrouw.
M schreef op 19 augustus 2019 om 10:43
Vicky Lekker Keigoed.
Eeuwig zonde schreef op 11 augustus 2019 om 14:42
Paris, Soms hoeft een massage niet top of goed te zijn om te zien dat je een prachtig persoon bent.tot snel. Ik wens je nog een fijne dag toe.
Johan schreef op 4 augustus 2019 om 16:11
Coco, mag ik je een hele goede vakantie toe wensen ! Geniet van de zon rust goed uit en geniet van het lekkere eten. Ik maak een afspraak weer als je terug bent in de mooiste salon van Brabant
Harm schreef op 24 juli 2019 om 03:07
Vd week bij de mooie Megan geweest Wat een lieve mooie getinte Lady en masseren als de beste Megan ik kom zeker bij je terug Vriendelijk gr Harm
Leon schreef op 19 juli 2019 om 19:46
Donderdagmiddag de 12 de eens naar massagesalon Yu and Mi gegaan Er liepen een paar zeer charmante Dames voorbij en mijn oog viel op Lotte en Jamie. Dit werd dus een duo aangezien ik niet kon kiezen tussen deze 2 Leuke Dames Dames jullie zijn leuk, aardig en sexy tegelijkertijd Jullie zien me volgende week weer ! Groetjes Leon
Maarten schreef op 16 juli 2019 om 22:59
Coco mag ik je bedanken voor de fijne uurtjes die we hebben gehad samen. Steeds weer is het erg fijn en aangenaam met jou. Jij ziet mij heel snel terug. X Mr. M.
Chris schreef op 16 juli 2019 om 13:07
Wat een mooi luxe salon is Yu and Mi Kom eral jaren, superleuke charmante Dames lopen er rond en allemaal even vriendelijk. Ben al jaren een vaste klant en zal dat blijven ook! Tot gauw Vriendelijke groeten Chris
Popo schreef op 15 juli 2019 om 13:39
I just came out of a session with Didi - oh my god! What a treatment. Best massage ever, and she really put a lot of effort to make me relax and enjoy the treatment as much as possible. I came out of Yu&Mi a new man.